Zagor 2 - Menekülés az ősvilágból

AZ EGYIK LEGHÍRESEBB OLASZ KÉPREGÉNYHŐS, ZAGOR ÚJABB KALANDJA MAGYAR NYELVEN! Nagy méretű, A/4 formátum. Teljes történet 232 oldalon.

Zagor, az észak-amerikai indiánok által békítő szellemként tisztelt hős és mexikói bajtársa, Chico Brazíliában járnak, egy régi barátjukat felkutatni. A nyomok Mato Grosso állam végeláthatatlan őserdeibe, majd egy különös fennsík felé vezetnek, amely éppoly titokzatos, mint amennyire megközelíthetetlennek tűnik…

Az utazás hamarosan vakmerő expedícióvá, majd kockázatos kalanddá, végül életveszélyes próbatétellé változik, ahol nemcsak a küzdelem gigászi, hanem az ellenfelek is. Egy elveszett világ teremtményei és harcias őserdei törzsek körében Zagor és Chico minden erejüket és merészségüket latba vetve igyekeznek megmenteni régi és új barátaikat, magukat, illetve a dzsungel békéjét.

Az olasz képregényvilág egyik leghíresebb hőse ismét a klasszikus kalandirodalom hagyományaiból merítő, lebilincselő történettel szórakoztatja az olvasók több korosztályát is, rendkívül eleven, dinamikus stílusú rajzokban elmesélve.

 

A Menekülés az ősvilágból különlegessége, hogy története Sir Arthur Conan Doyle Az elveszett világ című, klasszikus regényét idézi meg, a Zagor-kalandok világába helyezve.

Történet: Mauro Boselli
Rajzok: Michele Rubini
Eredeti megjelenés: Il mondo perduto; Scontro di titani; Il ponte sull’abisso (Zagor No. 626-627-628, 2013/06-07-08)

232 oldal, A/4 méret, ára: 4200 Ft

Nézz bele a képregénybe!

Scroll to Top