Diabolik Extra 1 - Emlékek viharában

Olaszország leghíresebb thriller-képregénye nem csak a comics megszállottainak szól: mindenkinek, aki szereti a magával ragadó krimiket.

Ki lehet valójában Diabolik? Honnan származik, és mit rejt a múltja? Mikor kezdődött életre szóló párviadala nemezisével, Ginko nyomozóval? Ebben a különleges kötetben mindegyik kérdésre választ kapnak a Diabolik sorozat olvasói. Igaz, aligha meglepő módon, a válaszok újabb kérdéseket vetnek fel…

Az Emlékek viharában drámai erejű szürke tónusokban megrajzolt, mozgalmas történet, amely egy nemzetközi ékszerügylet fordulatain keresztül feleleveníti azt az időszakot is, amikor Diabolik és Ginko útjai első alkalommal keresztezték egymást. Amíg egy trópusi ciklon söpör végig az egzotikus, déltengeri szigetvilágon, a felszínre került emlékek viharában talán az is kiderül, mi mozgatja a két régi ellenfél örök harcát.

A kötet extra meglepetése a rajongóknak a sorozat legendás epizódjának, a Diabolik, ki vagy? című, 1968-ban megjelent történetnek egy terjedelmes részlete, amely a „rémület királyának” eredettörténetét meséli el.

Történet: Mario Gomboli, Alfredo Castelli, Patricia Martinelli
Rajzok: Sergio Zaniboni, Paolo Zaniboni

Eredeti megjelenés: Diabolik e Ginko: Tempesta di ricordi (Il Grande Diabolik No. 4, 2000)

224 oldal, 176×250 mm, 3300 Ft

Nézz bele a képregénybe!

Scroll to Top